пРИВ!!!!! я тЕММі!!!!
- Теммі

Теммі — вид монстрів в Підземеллі.

Вони є унікальними ворогами у Водоспаді, населяють село Теммі і торгують в генделику Теммі.

Зовнішність[ред. | ред. код]

Теммі виглядає як симпатична пухнаста кицька з собачими вушками. Мають чорне волосся до плечей і синю сорочку в смужку.

Всі Теммі (окрім Боба) говорять ламаною англійською, пропускаючи букви і «змішуючи верхній і нижній регістри літер». Розмовляти «нормальномою» англійською може Теммі з генделика Теммі

З'являється разом з[ред. | ред. код]

Атака[ред. | ред. код]

  • Одна з атак Теммі — жахливо висока Теммі, яка шкандибає по буллетборду. Гравець повинен залишатися між ніг, щоб не отримувати шкоди. Атака злегка слід за гравцем, тому краще не робити різких рухів, інакше Теммі вийде за буллетборд, і тоді утрати не уникнути.
  • Друга атака — одна з лап Теммі буде збільшуватися, щоб оточити Душу гравця.

Стратегія[ред. | ред. код]

  • Щоб відпустити монстра, поговоріть з ним один раз.
  • Якщо напружити м'язи, Теммі зникне і з'явиться Аарон.
  • Якщо є Пластівці Теммі, протагоніст може нагодувати ними Теммі. Потім можна буде відпустити її.

В титрах істинного пацифістського[ред. | ред. код]

  • Білий текст - "Temmie"
  • Жовтий текст - "Temmie"
    • Щоб отримати жовтий текст, потрібно відпустити Темми.

Опис[ред. | ред. код]

Інше[ред. | ред. код]

  • Якщо у вас є пластівці Темми, але при ви відмовляєтеся годувати Темми, її обличчя перетвориться в усмішку і з'явиться напис: "can't blame a "'BARK "'for tryin'..." (Відсилання пісню can't blame a "'girl"' for trying")
  • Спрайт маленьких Темми (overworld) зазначений як "temmie_hive" (вулик Темми)
  • Ім'я Темми відноситься до одного з творців гри Temmie Сһапд.

Виноски[ред. | ред. код]

Персонажі
Головні персонажі

ФлауїТоріельСансПапірус ПапайрусАндайнАльфісМеттатонАсґор ДрімурАзріель ДрімурФріскЧара

Вороги в Руїнах МанекенФроггитВимсанМолдсмэлЛуксВегетоидМигоспНапстаблук
Вороги в лісі Сноудина СноудрейкЧилдрейкАйс КапГифтротДогго
Догами і ДогарессаМалий песВеликий песДжерріГлайд
Вороги в Водоспаді АаронМолдбиггВошуаТеммиБожевільний МанекенШайрена
Вороги в Хотленді ВулкинЦундэрлетПіропМаффетКоролівські вартиТак Шкода
Вороги в Ядрі Фінальний ФроггитВимсалотАстигматизмМеджікЛицар Лицар
Вороги в Реальній лабораторії Амальгамети (МеморіхедЭндогиниПтах жнецьЛимонний хлібМати Сноудрейка)
Продавці Продавець відмінних вершківКрамар СноудинаГерсонКрамничка ТемміБретті і КеттіБургерпентс
Інші персонажі МонстреняткоНабридлива собакаЧовнярВісім людейСт. Д. Гастер
Community content is available under CC-BY-SA unless otherwise noted.